Autoverhuur Marseille Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Marseille Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Marseille Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Marseille Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Marseille Luchthaven

Autohuur Marseille Luchthaven
Auto huren Marseille Luchthaven

Marseille-Provence Airport (MRS) – Aeroport Marseille-Provence – Frankrijk 3e grootste luchthaven. Het dient meer dan 6 miljoen passagiers per jaar ligt en ongeveer 27 km ten noordwesten van de Marseille.

De luchthaven heeft twee belangrijke terminals, een voor binnenlands verkeer en een voor internationale gesprekken. Deze liggen op loopafstand van elkaar. In een terminal zijn alle belangrijke kenmerken van de dienst, en hier zijn er ook diverse restaurants. De andere aansluiting is de basis voor een paar van de begroting van luchtvaartmaatschappijen – waaronder EasyJet en Ryanair. Marseille-Provence Airport heeft regelmatige vluchten naar tal van bestemmingen over de hele wereld.

De goedkoopste en meest efficiënte manier om van de luchthaven naar het centrum van Marseille, is het gebruik van een van de vele shuttle bussen die naar het centraal station. Anders kan men natuurlijk ook boek taxi, maar relatief duur.

Als u een auto wilt huren, laat het eenvoudig regelen in de centrale terminal. Een aantal van de meest bekende internationale verhuurbedrijven bevinden zich hier – met inbegrip van Avis, Budget, Europcar, Hertz, National en Sixt.

Er zijn verschillende hotels in de buurt van het vliegveld, met inbegrip van Novotel, Ibis, Best Western en Holiday Inn.