Autoverhuur Medinah

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Medinah

Vind goedkope autoverhuur in Medinah door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Medinah. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Medinah

Autohuur Medinah
Auto huren Medinah

De stad Medinah (Medina) heeft 1,3 miljoen inwoners, en ligt ten westen van Saoedi-Arabië – ongeveer 180 mijl ten oosten van de Rode Zee.

Medinah betekent “door de profeet,” en is de tweede heiligste stad van de islam na Mekka. Profeet Mohammed werd hier begraven, en heeft de stad grote pelgrim verkeer.

De stad heeft een aantal religieuze monumenten, zijn alleen moslims mogen. Eerder, de stad alleen voor moslims, maar sommige gebieden zijn het begin tot het openstaan ​​voor alle.

Midden in het centrum ligt “Profeet Moskee” – “Al-Masjid an-Nabawi” uit het jaar 622 AD kr. Het gebouw was oorspronkelijk profeet Mohammed’s huis, maar werd later herbouwd en uitgebreid tot een moskee. De moskee heeft een groene koepel, waar de profeet begraven ligt. “Profeet Moskee” heeft ruimte voor 600.000 mensen.

Quba moskee van de 600s BC Kr. is ook een attractie in Medinah. Dit was volgens de islamitische traditie, de eerste moskee die ooit is gebouwd.

Medinah heeft vele openbare parken – met inbegrip van “Garden King Fahd Central Park” en een scala aan entertainment-en pretparken.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Prince Mohammad Bin Abdul Aziz International Airport, gelegen 15 km ten noordoosten van Medinah centrum.