Autoverhuur Mexico City Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Mexico City Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Mexico City Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Mexico City Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Mexico City Luchthaven

Autohuur Mexico City Luchthaven
Auto huren Mexico City Luchthaven

Mexico City International Airport (MEX) is de grootste luchthaven in Latijns-Amerika en een van de 50 drukste ter wereld. De luchthaven ligt op 11 km ten noordoosten van het centrum van Mexico-Stad.

De luchthaven heet in het Spaans “Aeropuerto Internacional de la Ciudad de Mexico”, en wordt ook wel Benito Juárez International Airport.

De luchthaven heeft 25 miljoen passagiers per jaar (2010), en vanaf hier zijn er directe vluchten naar meer dan 300 bestemmingen wereldwijd.

Mexico City Airport is geopend in 1952 en heeft momenteel twee terminals. Er zijn een aantal van de faciliteiten op de luchthaven – met inbegrip van winkels, restaurants, cafes, bars, apotheek, medisch centrum, busieness-centrum, geldautomaten en internetcafes. Er zijn ook verschillende hotels op de luchthaven, met inbegrip van Hilton Mexico City Airport Hotel.

Naar het centrum van de luchthaven te bereiken, dan kunt u met de metro, bus of taxi. Wilt u een auto in Mexico City, een aantal van autoverhuur bedrijven in hun filialen in de aankomsthal van de luchthaven huur – waaronder de beroemde acteurs zoals Avis, Hertz, Budget en Sixt.