Autoverhuur Mikkeli

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Mikkeli

Vind goedkope autoverhuur in Mikkeli door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Mikkeli. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Mikkeli

Autohuur Mikkeli
Auto huren Mikkeli

Mikkeli (Zweeds: Sankt Michel) is een stad en gemeente in Finland en een deel van de zuidelijke Savonia gebied ten zuiden van het land.De gemeente heeft een bevolking van 48 952 (2012) inwoners.

Mikkeli was de site van het Finse leger hoofdkwartier tijdens de Tweede Wereldoorlog, en het kreeg ook grote schade.

Hiidenmaa paden gelegen op ongeveer 40 kilometer ten oosten van Mikkeli. Er zijn goed gemarkeerde routes voor wandelaars en mogelijkheden voor diegenen die willen kortere ritten en gaan verder over meerdere dagen. Het gebied in en rond de stad zijn er verschillende kleine meren.

Mikkeli is een student met verschillende universiteiten en scholen voor beroepsonderwijs. Het is gevarieerd lichte industrie, met inbegrip van hout en verwerking van levensmiddelen. Het is ook een belangrijke toegangspoort en garnizoen. Het centrum is gebouwd rondom een grote markt en hier is een markt twee keer per week.

Mariinski Theater is een van Mikkelis grote trots hoe goed Placido Domingo is te gast geweest. Elk jaar een internationaal muziekfestival gehouden hier. Mikkeli is ook bekend om zijn nachtleven met een goede selectie van bars, pubs en discotheken. De meest populaire clubs zijn Kharma Lounge Bar, Helsinki, Wilhelm Club & Bar en Amarillo. Een andere attractie is Visulahti toeristisch centrum met wax museum, mini-land en motor museum

Mikkeli Airport ligt 3 km buiten de stad.