Autoverhuur Montego Bay

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Montego Bay

Vind goedkope autoverhuur in Montego Bay door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Montego Bay. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Montego Bay

Autohuur Montego Bay
Auto huren Montego Bay

Montego Bay is een kuststad gelegen in het noord-westelijke deel van Jamaica – namelijk 135 km ten noordwesten van de hoofdstad, Kingston – aan de Caribische Zee.De stad heeft ca.100.000 inwoners (2010). Er wordt gezegd dat Columbus Montego Bay bezocht, toen hij zeilde naar Amerika in 1492.

Montego Bay is een van de belangrijkste handels-Jamaica-en havensteden, en is ook wel bekend als een typische toeristische bestemming met duty free shopping, grote cruise terminal en de stranden.

De meeste mensen die een reis naar Montego Bay waardoor het als gevolg van de gunstige zonnige klimaat en de prachtige stranden, die allemaal liggen stoelen zijn een typisch kenmerk van het beeld. Er zijn ook uitstekende mogelijkheden om te duiken, snorkelen en andere watersporten hier. De stranden in Montego Bay zijn de meest bezochte in Jamaica.

Door attracties anders Rocklands Feeding Station wordt genoemd. Hier zijn enkele van de meest exotische vogels in de wereld – waaronder de nationale vogel van Jamaica, de karakteristieke “dokter vogel”. Er zijn ook veel kolibries hier, en je kunt hulp krijgen om de vogels te voeden. In de buurt zijn er ook verschillende kokos-en bananenplantages – die rondleidingen organiseert voor toeristen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Montego Bay Airport (Sangster International Airport), gelegen op 5 km ten oosten van de stad. Het is de grootste luchthaven van Jamaica.