Autoverhuur Nantes

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Nantes

Vind goedkope autoverhuur in Nantes door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Nantes. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Nantes

Autohuur Nantes
Auto huren Nantes

Nantes ligt in de Franse regio Pays de la Loire, en is de hoofdstad van de Loire-Atlantique. Langste rivier van Frankrijk, de Loire, verdeelt de stad in twee, en van het centrum is ongeveer 50 km van waar de rivier uitmondt in de Atlantische Oceaan, net ten zuiden van Bretagne. Nantes heeft ongeveer 285.000 inwoners (2010), echter, een van de voorsteden neemt, de bevolking stijgt tot meer dan 800.000.

Omdat Loire zijn bevaarbaar, de Nantes van oudsher een belangrijke haven – naast dat het ook anders kan een belangrijke verkeersknooppunt en een drukke industriestad.

De geschiedenis gaat terug tot de Romeinse tijd, en het speelde een belangrijke rol als de zetel van de handel met Amerika voor de Franse Revolutie. Een groot deel van de oude architectuur van de stad werd verwoest tijdens de 2e Wereldoorlog.

Enkele belangrijke gebouwen zijn bewaard gebleven, echter, en is een van de meest populaire toeristische trekpleisters. Dit omvat de delen van de “oude stad” Bouffay rondom een middeleeuws kasteel van de hertogen van Bretagne die in de 1400 – en 1500’s – en de “Cathedrale de St-Pierre-et-Saint-Paul” uit de jaren 1400, die niet werd voltooid in in 1886.

Anders Nantes biedt verschillende interessante musea, waaronder een kunstmuseum en een natuurhistorisch museum. En je zult een panoramisch uitzicht over de stad, kan men een bezoek aan de toren “La Tour Lu”, dat staat bij de ingang van een voormalige beroemde, inmiddels opgeheven, koekjesfabriek.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Nantes Atlantique Airport, gelegen 8 km ten zuidwesten van de stad.