Autoverhuur Nassau

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Nassau

Vind goedkope autoverhuur in Nassau door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Nassau. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Nassau

Autohuur Nassau
Auto huren Nassau

Nassau is de hoofdstad en grootste stad van de Bahama’s Gemenebest. De stad is gelegen op het eiland New Providence en heeft een bevolking van 248.948 (2010) inwoners, dat wil zeggen 70 procent van de gehele bevolking van Bahama’s.

Toen de Britten de internationale slavenhandel afgeschaft in 1807, duizenden bevrijd Afrikanen bevrijd van slavenschepen door New Providence. Historisch gezien, Nassau beschouwd als een bolwerk voor piraten, en vandaag een deel van deze dramatische en spannende verhaal ervaren aan de Pirate Museum.

Nassau een aantrekkelijke havenstad waar men een kleurrijke mix van de oude wereld met koloniale architectuur, en een drukke moderne haven te vinden. Het heeft een schilderachtige oude stad, wat is zeer geschikt om te wandelen. Het aangename tropisch moessonklimaat en de natuurlijke schoonheid van de Bahamas eilanden heeft Nassau een populaire toeristische bestemming. Het is slechts 290 mijl van Miami, en in het bijzonder is het een populaire vakantiebestemming voor de Amerikanen.

Cable Beach is de stad de meest beroemde hotel wijk die bekend staat om zijn grote hotelcomplex, restaurants en gouden zandstrand. Dit is ook de Crystal Palace Casino. De meest voor de hand liggende attractie is Atlantis ligt op Paradise Island net buiten Nassau. Atlantis is niets minder dan een van de meest luxueuze, duurste en grootste vestigingen, en een droomwereld voor degenen die de portemonnee voor.

Lynden Pindling International Airport ligt 10 mijl ten westen van Nassau.