Autoverhuur Nieuw Zeeland

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Nieuw Zeeland

Vind goedkope autoverhuur in Nieuw Zeeland door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Nieuw Zeeland. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Nieuw Zeeland

Autohuur Nieuw Zeeland
Auto huren Nieuw Zeeland

Nieuw-Zeeland is een land in Oceanië, met name in het zuidwesten Stille Oceaan. De bevolking is ongeveer 4,3 miljoen euro (2010). Het land bestaat uit het Noordereiland en het Zuidereiland en een aantal kleinere eilanden. Tweederde van de bevolking van Nieuw-Zeeland woont in het Noordereiland en de derde in het Zuidereiland. De hoofdstad is Wellington (387 000 inwoners), gelegen in het zuidelijke deel van het Noordereiland.Inheemse bevolking van Nieuw-Zeeland, de Maori, wel het land van Aotearoa, wat zich vertaalt naar “De Lange Witte Wolk Land.”

Het land de grootste stad is Auckland op het Noordereiland, net als bij voorsteden hebben een bevolking van ongeveer 1,2 miljoen.De grootste stad op het Zuidereiland is Christ Church met 350.000 inwoners.

Het landschap van Nieuw-Zeeland is zeer gevarieerd. U kunt alles vinden, van hoge bergen met eeuwige sneeuw op vulkanen, geisers en regenwouden. Ook lange zandstranden, kan het land bieden. Zo toeristen van alle soorten vinden interessante bestemmingen.

Zeilen is een nationale sport in Nieuw-Zeeland, en het trekt yachting liefhebbers vrij wereldwijd jaar. Anders is de hoofdstad Wellington bekend om zijn vele festivals en culturele evenementen.

De belangrijkste luchthaven van Nieuw-Zeeland is Auckland International Airport, 20 mijl ten zuiden van het centrum gelegen.De belangrijkste luchthaven op het eiland zijn Christchurch International Airport.