Autoverhuur Palanga

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Palanga

Vind goedkope autoverhuur in Palanga door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Palanga. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Palanga

Autohuur Palanga
Auto huren Palanga

De kustplaats Palanga ligt ten westen van Litouwen – iets ten noorden van Klaipeda – en heeft ongeveer 20.000 inwoners (2011).Palanga is een van de meest bezochte toeristische bestemming van Litouwen, in het bijzonder voor diegenen die zon, zee en strandvakantie. Palanga bestaat uit vijf eerdere kleinere vissersdorpjes die zijn samengevoegd tot een stad. Er zijn veel hotels en een aantal campings in en rond de stad.

Zakelijk is voornamelijk gebaseerd op toerisme. Daarnaast is er een relatief grote olieterminal Butingė. Palanga Litouwen wordt vaak “zomer-hoofdstad”. De gebouwen zijn geconcentreerd langs een twee kilometer lange hoofdstraat die loopt landinwaarts vanaf een pier uitsteekt in de Baltische Zee. Het strand – dat is 25 kilometer lang – wordt door velen beschouwd als de beste Litouws.Een deel van het strand is gemarkeerd met de “Blauwe Vlag”, die schoon water en veilige wateren aangeeft.

Het meest aantrekkelijke deel van het strand is gelegen nabij de Botanische Tuinen, die vaak concerten en strandfeesten organiseert voor jongeren – vooral in de zomer.

Voor andere plaatsen in Palanga, de stad amber museum genoemd. Dit is een populaire toeristische bestemming en ligt in de prachtige renaissance kasteel “Tyszkiewicz” uit 1897. Ook de katholieke kerk van St. Mary in 1906 – met haar 76 meter hoge toren – is een van de bezienswaardigheden van de stad.Bovendien is de Litouwse oudste apotheek in het centrum van de stad Palanga, die werd opgericht in het midden van de jaren 1850.

Palanga International Airport ligt op 7 mijl ten noorden van het centrum gelegen, is het op twee na grootste van Litouwen luchthaven.