Autoverhuur Paris Charles de Gaulle Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Paris Charles de Gaulle Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Paris Charles de Gaulle Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Paris Charles de Gaulle Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Paris Charles de Gaulle Luchthaven

Autohuur Paris Charles de Gaulle Luchthaven
Auto huren Paris Charles de Gaulle Luchthaven

Parijs Charles de Gaulle Airport (CDG) – Aeroport Paris Roissy Charles de Gaulle – de grootste en drukste luchthaven van Frankrijk. Het is ongeveer 25 km ten noordoosten van gelegen Parijs centrum, waar bijna 60 miljoen passagiers per jaar.

Parijs Charles de Gaulle Airport is niet alleen in Frankrijk, maar een van de drukste luchthavens van Europa. Vanaf hier zijn er regelmatige vluchten naar een groot aantal bestemmingen wereldwijd.

De luchthaven beslaat een groot gebied en omvat de drie belangrijkste terminals, met Terminal 2 is verdeeld in zeven ‘hoofdstukken’ met elkaar vertrekhal. Dit betekent dat het kan lijken een beetje verwarrend.

De eenvoudigste manier om naar Parijs is om de trein die gaat van terminal 2 en 3 Vanaf Terminal 1, moet men eerst een shuttlebus naar terminal 2 of 3 Uiteraard is er ook een aantal bussen vanaf de luchthaven – of u kunt gebruik maken van een taxi.

Als u een auto wilt huren in Parijs, kan men kiezen tussen internationale verhuurbedrijven zoals Avis, Europcar, Hertz, National en Sixt. Deze hebben hun takken op de luchthaven.

Er zijn verschillende restaurants en een verscheidenheid aan winkels en andere diensten op de luchthaven – met inbegrip van speelgoed en spelletjes, schoonheidssalons etc. Bovendien is een grote luchthaven als Parijs Charles de Gaulle uiteraard uitstekende conferentiefaciliteiten met alle nodige technische apparatuur beschikbaar.

Als u wilt dat uw verblijf op of in de buurt van de luchthaven, zijn er tientallen hotels om uit te kiezen.