Autoverhuur Priština

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Priština

Vind goedkope autoverhuur in Priština door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Priština. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Priština

Autohuur Priština
Auto huren Priština

Pristina is de hoofdstad van de semi-onafhankelijke republiek Kosovo, en heeft ongeveer 198.000 inwoners (2011).De meerderheid van hen zijn Albanezen. De stad is gelegen in het oostelijke deel van het centrum van Kosovo.

De regionale parlement en de VN, die formeel Kosovo bestuurd sinds de oorlog in 1999, heeft zijn hoofdkantoor in de stad.

De particuliere sector wordt gekenmerkt door een aantal van textiel-en voedingsindustrie. Het produceerde ook een aantal ambachten hier.

De stad leed grote schade tijdens de NAVO-bombardementen in 1999, maar er zijn nog een aantal historische gebouwen in Pristina.

Een van de belangrijkste historische attracties zijn onder andere Sultan Fatih Moskee van 1461 en een Turks bad, ook uit de jaren 1400. Anders, de beroemde klokkentoren “Sahat Kulla” uit de jaren 1800 genoemd.

Er zijn ook verschillende interessante musea in Priština – met name het etnografisch museum “Muzeum Etnologjik Emin” en Kosovo Museum.

Van meer recente belangstelling is “New Born” monument, dat is uitgegroeid tot een begrip in de stad. Het werd onthuld in verband met de verklaring van Kosovo van onafhankelijkheid 17 Februari 2008. Het moet ook worden vermeld dat een grote rooms-katholieke kathedraal in aanbouw in Priština. Het is vernoemd naar Moeder Teresa. Prijs Tina’s centrale boulevard is ook naar haar vernoemd.

Priština International Airport is de belangrijkste luchthaven van Kosovo. Het ligt op 22 km ten zuidwesten van het centrum.