Autoverhuur Quito Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Quito Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Quito Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Quito Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Quito Luchthaven

Autohuur Quito Luchthaven
Auto huren Quito Luchthaven

Nieuwe internationale luchthaven Mariscal Sucre (UIO) ligt 40 mijl ten noordoosten van het centrum van Quito gelegen, in het dorp Tababela. In het Spaans heet de luchthaven Nuevo Aeropuerto Internacional de Quito.

De luchthaven werd geopend in februari 2013, het vervangen van de oude luchthaven van de zelfde naam, die was gevestigd net ten noorden van het centrum.

De bouw van de nieuwe luchthaven begon in 2006, en al het verkeer gaat hierna uit Nieuw-Mariscal Sucre International Airport. De luchthaven heeft een capaciteit van 6 miljoen passagiers per jaar-en beschikt over een terminal.

Ongeveer 18 luchtvaartmaatschappijen – waaronder KLM, United Airlines, American Airlines en Ibera – hebben directe vluchten van Quito Airport naar andere bestemmingen in Noorwegen en in het buitenland.Sommige van de bestemmingen zijn Miami, Atlanta, Houston, Madrina, Amsterdam en San Salvador.De luchthaven is ook de hub voor luchtvaartmaatschappijen Aerogal en LAN Airlines.

Tot de faciliteiten van de luchthaven omvatten dergelijke winkels, cafes / restaurants, bank, pinautomaat, een wisselkantoor, internettoegang, een medisch centrum en VIP-lounge.

Om naar het centrum van Quito, kan men gebruik maken van de shuttle of taxi. Volgens het plan van de stad metro zal ook beschikbaar zijn vanaf 2016.

Als u een auto wilt huren in Quito, verschillende autoverhuurbedrijven kantoren op de luchthaven, met inbegrip van Hertz, Avis, Budget en localizer.