Autoverhuur Quito

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Quito

Vind goedkope autoverhuur in Quito door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Quito. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Quito

Autohuur Quito
Auto huren Quito

Quito is de hoofdstad van Ecuador, en is 2.800 meter boven de zeespiegel, in het noordelijke deel van het land.De stad behoort Pichincha provincie, ligt 25 km ten zuiden van de evenaar. Quito werd opgericht in 1534 en heeft momenteel 2,2 miljoen inwoners (2012). De stad is een belangrijk politiek en cultureel centrum.

Quito is omgeven door hoge bergen en ligt aan de voet van de actieve vulkaan Pichincha, die 4759 meter uittorent boven de zeespiegel De stad heeft een gematigd klimaat met een constante temperatuur gedurende het hele jaar. Door de hoogte is het klimaat mild, maar nachten kunnen hier koud.

De stad van de goed bewaard gebleven historisch centrum in de klassieke Spaanse stijl is een UNESCO World Heritage Site.

Hier zijn een aantal van de populairste attracties van de stad – met inbegrip van Quito Cathedral uit 1562, de kerk van San Francisco van 1535, de Jezuïetenkerk “La Compania” (gebouwd in de periode 1605/65), en de Basilica “Basilica del Stem National Park” (begonnen in 1892) – die heeft de hoogste klokkentoren op 115 meter. De oude stad herbergt ook een aantal kloosters en andere gebouwen uit het koloniale tijdperk.

Museum in Quito ook aanbevolen om te bezoeken. Hier zie je de sociale geschiedenis tentoonstellingen. Ook “Museo del Banco Central” heeft een uitgebreide collectie die Ecuador cultuur, kunst en geschiedenis laat zien.

Andere toeristische attracties in Quito zijn een botanische tuin, een archeologisch museum, een astronomisch observatorium, een dierentuin en een aantal parken en groene ruimten.

Het is ook erg populair bij toeristen naar de kabelbaan “Teleferico” nemen – ’s werelds hoogste kabelbaan – tot een uitkijkpunt op de vulkaan Pichincha oostzijde. Bekijk site ligt op ongeveer 4100 meter boven de zeespiegel in het dal beneden is een themapark.

Het onlangs geopende luchthaven New Mariscal Sucre International Airport ligt 40 mijl ten noordoosten van het centrum gelegen.

De luchthaven werd geopend in februari 2013 en vervangen de oude Mariscal Sucre International Airport – die werd slechts 12 mijl ten noorden van het centrum gelegen.