Autoverhuur Sodankylä

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Sodankylä

Vind goedkope autoverhuur in Sodankylä door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Sodankylä. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Sodankylä

Autohuur Sodankylä
Auto huren Sodankylä

Sodankylä (Noord-Sami: Soađegilli) is een dorp en een gemeente in de provincie Lapland in Finland.Het heeft een bevolking van 8809 (2012) inwoners. Het is de tweede grootste gemeente van Finland per gebied.

Het noordelijke deel van Sodankylä behoort tot de Sami nederzetting gebied. Noordelijke Sami is een officiële taal naast het Fins in dit gebied, maar er zijn zeer weinig Sami taalgebied.

Luosto is een bekende toeristische bestemming gelegen op ongeveer 30 km ten zuiden van het centrum van Sodankylä. Lusto biedt alles van ijsklimmen tot rendiersafari een skigebied en een goede cross-country mogelijkheden. Luosto heeft zelfs “santa-excursies” op het menu. Sinds 1986, gerangschikt Sodankylä Midnight Sun Film Festival.

Het heeft grote hotels en accommodaties die vaak ook spa en sauna. De plaats staat bekend om de winter activiteiten, maar ook ontvangt veel bezoekers in de zomer als de eerste plaats op zoek naar ongerepte natuur. Interessante bezienswaardigheden zijn de oude kerk uit 1689 die is gemaakt van hout en de nieuwe kerk uit 1859 gemaakt van steen. Northern Lights Kapel is een nieuwe kapel in 1986 en een donatie van architect Kari Ojala.

Luosto is de thuisbasis van de enige open amethist mijn in Europa, en is het mogelijk om een ​​bezoek aan de mijn. De Finse leger jege brigade die soldaten treinen naar het koude klimaat in Sodankylä.

Sodankylä luchthaven slechts militair gebruikt en is niet voor commerciële vliegtuigen. Kittila Airport ligt op 80 km afstand Sodankylä, terwijl Rovaniemi, bekend als Santa Claus Airport, gelegen 100 km van Lusto.