Autoverhuur Straatsburg

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Straatsburg

Vind goedkope autoverhuur in Straatsburg door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Straatsburg. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Straatsburg

Autohuur Straatsburg
Auto huren Straatsburg

Straatsburg (Duits: Strassburg) Gelegen in het noordoosten van Frankrijk – Elzas, en is de hoofdstad van het departement Bas-Rhin.De stad heeft 273.000 inwoners (2010), en er wordt geschat voorsteden, de bevolking stijgt tot bijna 440.000 inwonersHet centrum van de stad is gelegen aan de rivier de Ill, ca. 4 km ten westen van de Rijn.

Straatsburg is een belangrijk communicatiemiddel, zakelijke en culturele centrum in dit deel van Frankrijk. Veel internationale organisaties en instellingen zijn ook hier gevestigd – met inbegrip van Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens en de Raad van Europa. Daarnaast heeft het Europees Parlement houdt haar zittingen hier.

De stad is ook een educatief centrum met verschillende universiteiten en hogescholen. Oudste universiteit van Straatsburg, opgericht in 1538. Middeleeuwse Straatsburg heeft afgewisseld tussen zijn Franse en Duitse stad – maar sinds 1919 is Alcas regio deel uit van Frankrijk. De stad is relatief sterk beïnvloed door de Duitse geschiedenis.

Onder de belangrijkste attracties van Straatsburg zijn de oude binnenstad, die is gericht op een eiland in de rivier de Ill Het reeds werd opgericht in de Romeinse tijd als een fort. De oude stad wordt gekenmerkt door goed bewaarde gebouwen en smalle, pittoreske straatjes. De hele stad is een UNESCO World Heritage Site.

Van veel van de oude stad interessante individuele gebouwen zijn Notre-Dame, die is begonnen in de 1000’s. Het is bekend om zijn prachtige glas in lood ramen en de astronomische klok. Vlakbij is het Paleis “Palais des Rohan” uit 1700. Dit geldt ook voor het leren een aantal interessante kunstwerken en een archeologisch museum.

Iets ten zuidwesten van de oude stad, we vinden het spannend kwartaal “La Petite France” – met schilderachtige vakwerkhuizen, gezellige restaurants, hotels en souvenirwinkels. In verband hiermee, de “Pont Couvant” met een onderscheidend brug / dam en vier overgebleven toren uit de jaren na 1200. Hier vinden we ook de mooie kleine park “Bain-aux-Plantes.” Daarnaast is de moderne kunst museum “Musee d’Art Moderne et Contemporain”, met kunst uit de jaren 1860 verder naar onze tijd.

Een bezoek aan de Quartier Allemand (Duits kwartaal) in het centrum van de stad is ook een aanrader. De wijk wordt gedomineerd door gebouwen in neoklassieke stijl. Of u kunt een korte trip ten noorden van de stad, en toch de oude keizerlijke paleis “Palais du Rhin” een bezoek waard.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Straatsburg Airport, gelegen 10 km ten zuidwesten van de stad.