Autoverhuur Tampere Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Tampere Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Tampere Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Tampere Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Tampere Luchthaven

Autohuur Tampere Luchthaven
Auto huren Tampere Luchthaven

Tampere-Pirkkala Airport (TMP) is Pirkkala (Zweeds: Pirkkala), 17 kilometer ten zuidwesten van Tampere – en is de tweede drukste internationale luchthaven in Finland. Het bedient ongeveer 710.000 passagiers per jaar. Tampere-Pirkkala Airport heeft twee terminals.

Vanaf het vliegveld zijn er regelmatige vluchten naar Helsinki (Finncom Airlines), Turku en Oulu (Wingo), Stockholm (Blauw 1), Kopenhagen (SAS), Riga (Baltic Air) – en een aantal routes naar Bremen, Frankfurt, Londen, Dublin, Edinburgh en Milaan (Ryanair).

Er zijn bussen met regelmatige dienst tussen het vliegveld en het station van Tampere. Alternatieve manier van reizen is de taxi. Als u een auto wilt huren, zijn er verschillende mogelijkheden. Veel van de grote internationale autoverhuurbedrijven hebben kantoren op de luchthaven. Dit omvat de Avis, Europcar, Budget, Hertz en Sixt.

Er zijn een aantal winkels en een restaurant in de buurt van het vliegveld. Anders zijn er conferentiezalen met kantoren in de terminal, is er ook een VIP-lounge. De dichtstbijzijnde ligt het Spa Hotel Rantasipi Eden, gelegen in Nokia – 7 km ten noordwesten van Tampere Airport.