Autoverhuur Tunis

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Tunis

Vind goedkope autoverhuur in Tunis door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Tunis. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Tunis

Autohuur Tunis
Auto huren Tunis

Tunis is de hoofdstad van Tunesië, ligt ten noorden van het land gelegen aan de Golf van Tunis – waarvan het kanaal verbinding met de Middellandse Zee.

De stad heeft ongeveer 770.000 inwoners (2010), terwijl het grootstedelijk gebied heeft een bevolking van 2,4 miljoen. Tunesië is het land de belangrijkste commerciële, culturele en industriële centrum, en is ook een belangrijke transport hub. Vanuit de haven “La Goulette” in Tunis is de veerdienst naar verschillende steden in Italië, de Marseille (in Frankrijk ) en turistøya Malta.

Tunis heeft een aantal universiteiten en onderwijsinstellingen, weg-en hoofdactiviteit is vooral het toerisme.

De oude stad van Tunis (“Medina”) is een UNESCO World Heritage Site, en is een van Noord-Afrika’s grootste. Oude stad – dat is omgeven door muren – heeft meer dan 700 monumenten, paleizen, moskeeën en mausolea.Er zijn ook de talloze kleurrijke en levendige bazaars, gelegen in een rij in smalle en kronkelende straatjes van de medina. Een reis naar het “Museum van Islamitische Kunst” is ook een aanrader.

Andere populaire attracties zijn onder andere Tunis Zitounamoskéen van jaar 723 – het land de grootste moskee en een belangrijke mijlpaal, Bardomuseet – met zijn prachtige collectie Romeinse mozaïeken, het paleis “Dar Ben Abdallah” uit de jaren 1800, mausoleum “Toub El Bey ‘uit 1700 en St. Vincent de Paul’s Cathedral uit 1882.

Ongeveer 15 mijl ten noordoosten van Tunesië, de ruïnes van Carthago. Deze archeologische site is een UNESCO World Heritage Site, en is een belangrijke toeristische attractie.

Tunesië heeft anders theaters, opera, verschillende grote parken, een dierentuin, een medisch museum en een militair museum.

Luchthaven van de stad – Tunis Carthage International Airport – 9 km ten noordoosten van het centrum.