Autoverhuur Yanbu

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Yanbu

Vind goedkope autoverhuur in Yanbu door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Yanbu. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Yanbu

Autohuur Yanbu
Auto huren Yanbu

De havenstad Yanbu (Yanbu ‘al Bahr, Yambo, Yenbo) is gelegen aan de westkust van Saudi-Arabië de Rode Zee.De stad heeft 233.000 inwoners (2010), en is gelegen in de provincie van Medina.

Yanbu ligt op 170 km ten westen van de stad Medinah, en 300 mijl ten noorden van de stad Jeddah.

Economie van de stad was voorheen gebaseerd op het zijn transittby voor pilgimer gebonden voor Mekka of Medina en export van data. Yanbu heeft vandaag Red grootste haven van Zee, en de stad is uitgegroeid tot een centrum voor de petrochemische industrie.

Yanbu bestaat eigenlijk uit drie dorpen (wijk) – ligt op ca.. 15 min. in tijd van elkaar. In het historische centrum, die vaak wordt genoemd “Al-Balad ‘, vindt u winkels, winkelcentra, restaurants en woningen.Veel Aziaten leven in Yanbu, en restaurants hier vaak serveert Aziatische gerechten.

Het gebied Yanbu Al-Nakheel bestaat vrijwel geheel uit landbouwgrond en de 3e gebied opgenomen in de stad, “de industriële Yanbu”. Hier is moordenaars architectuur, raffinaderijen en petrochemische installaties.

Er zijn goede mogelijkheden om te zwemmen in Yanbu met prachtige stranden en het gebied staat bekend als een van de beste plekken in termen duiken – omwille van het kristalheldere water en de spectaculaire koraalriffen. Bepaalde gebieden Barracuda Beach en Coral Gardens populaire duiklocaties.

Anders, de stad heeft verschillende sportcentra met tennisbanen, een squashbaan en zwembaden.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Yanbu Airport (of Prins Abdul Mohsin Bin Abdul Aziz Luchthaven), gelegen op 8 km ten noorden van de stad.