Autoverhuur Alice Springs

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Alice Springs

Vind goedkope autoverhuur in Alice Springs door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Alice Springs. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Alice Springs

Autohuur Alice Springs
Auto huren Alice Springs

Alice Springs is ruwweg gelegen in Australië – in een van de dunst bevolkte regio’s die behoren tot de Northern Territory (Northern Territory).De stad heeft ongeveer 27.500 inwoners (2008), en werd opgericht in 1871 als een telegraaf station. Alice Springs sinds de 2e De Tweede Wereldoorlog is in verband gebracht met de haven van Darwin aan de noordkust, via de 1600-mijl “Stuart hightway”.

Alice Springs is een woestijn plateau en wordt omringd door de woestijn gebieden – waaronder de Simpson Desert. Toerisme in Alice Springs heeft in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke bron van inkomsten voor de stad en is een populaire uitvalsbasis voor uitstapjes naar de beroemde rotsformaties van Uluru (Ayers Rock) en Mount Olga. Uluru is 46,5 mil ten zuidwesten van Alice Springs – ca. 6,5 uur rijden met de auto.

Alice Springs is ook bekend om zijn jaarlijkse festivals – zoals de populaire kamelenrace “Camel Cup” zal worden gehouden in juli. Andere bezienswaardigheden in de stad zijn telegraaf station museum, een botanische tuin, reptielen collectie in “Alice Springs Reptile Centre” en de culturele geschiedenis museum “Mbantu” – waar u meer kunt leren over de Aboriginal kunst en cultuur.

Luchthaven Alice Springs Airport ligt 14 km ten zuiden van het stadscentrum en heeft directe vluchten naar een aantal grote Australische steden. Er zijn ook vliegen van hier naar de toeristische attractie van Uluru (Ayers Rock).