Autoverhuur Australia

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Australia

Vind goedkope autoverhuur in Australia door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Australia. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Australia

Autohuur Australia
Auto huren Australia

Australië is zowel een staat en een aparte continent, met een oppervlakte van bijna 7,7 miljoen km2, vertegenwoordigt meer dan 85% van de totale landmassa van het continent Oceanië. Er zijn momenteel ongeveer 20 miljoen mensen in Australië. De Australische inheemse bevolking (Aboriginals) slechts 2,2% van deze populatie, terwijl de overgrote meerderheid zijn afstammelingen van Europese immigranten. De dominante taal van het land is Engels.

Australië is een onafhankelijke staat binnen het Britse Gemenebest en heeft Koningin Elizabeth II als de formele staatshoofd, vertegenwoordigd door een gouverneur-generaal. In de praktijk is het eigen regering van Australië, onder leiding van de minister-president, samen met het parlement regeert het land.

Australië is een moderne staat met een constant hoge welvaart en goed ontwikkelde infrastructuur. Onder de belangrijkste industrieën zijn de productie, landbouw en toerisme. Onderwijs is ook sterk benadrukt, en het land heeft maar liefst 38 universiteiten.

Een deel van wat er nog meer onderscheidt Australië, de speciale fauna. Het leven van de dieren die niet elders in de wereld gevonden, zoals de kangoeroe, koala, vombat (opossum), vogelbekdier, emu struisvogel soorten enz. Grote delen van het Australische continent bestaat uit woestijnen en savannes, maar in het regenwoud gebieden, zijn er een aantal interessante en zeldzame planten. Meer regenwoud en wetlands reserves is op de UNESCO World Heritage List. Australië klimaat verandert, en verschillende klimaatzones vertegenwoordigd zijn. De meest comfortabele klimaat is te vinden in de gematigde zone ten zuidoosten van het land.

Australië heeft een aantal grote steden, voornamelijk gelegen in het zuiden en oosten. De meest dichtbevolkte is Sydney (4,4 miljoen), Melbourne (3,7 miljoen), Brisbane (1,8 miljoen), Perth (1,5 miljoen). Ten eerste, op de zesde plaats te gaan hoofdstad Canberra (320.000).

Bestemmingen