Autoverhuur Melbourne

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Melbourne

Vind goedkope autoverhuur in Melbourne door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Melbourne. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Melbourne

Autohuur Melbourne
Auto huren Melbourne

Melbourne ligt aan de Australische zuidoostkust, is de hoofdstad van de staat Victoria. Melbourne is de op een na grootste stad na Sydney, en deze twee steden samen belangrijke centra van Australië van financiën en industrie.Melbourne was Australië de hoofdstad in de periode 1901/27.

Melbourne is gelegen in de baai Port Phillip Bay, en is het land de belangrijkste haven. Daarnaast heeft de stad spoorwegknooppunt.

Het centrum van Melbourne zowel oude en nieuwe architectuur, en heeft een aantal wolkenkrabbers. Een bekend gebouw is de 300 meter hoge wolkenkrabber “Eureka Tower”, die werd voltooid in 2006.

Melbourne heeft een indrukwekkend scala aan culturele en sportieve evenementen, theaters, concertzalen, parken en groene ruimten, en is ook bekend om zijn televisie-en filmproductie. Daarnaast kan het bieden goede winkels en een gevarieerd uitgaansleven.

Een populaire toeristische attractie is het Melbourne Museum – het grootste museum complex gelegen in het zuidelijk halfrond – die deels is een spannende culturele tentoonstelling. In de omgeving kunt u ook een bezoek aan een planetarium.

Melbourne International Airport is 23 mijl ten noordwesten van het centrum, waar de op een na grootste van Australië luchthaven.