Autoverhuur Brisbane

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Brisbane

Vind goedkope autoverhuur in Brisbane door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Brisbane. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Brisbane

Autohuur Brisbane
Auto huren Brisbane

Brisbane ligt aan de zuidoostkust van Australië door de rivier de Brisbane River, en is de hoofdstad van de staat Queensland.Brisbane is de 3e grootste stad in Australië na Sydney en Melbourne, en heeft ongeveer 2 miljoen inwoners (2009).

Het omliggende Brisbane wordt gekenmerkt door alluviale vlakten en heuvels, en het hoogste punt is de berg Mount Coot-Tha, die 287 meter meet Brisbane heeft een subtropisch klimaat met hete, vochtige zomers en droge, zachte winters. Januari is de warmste maand met een gemiddelde temperatuur van 25 graden C.

Brisbane is een populaire toeristische bestemming, met 4,6 miljoen bezoekers per jaar uit binnen-en buitenland. Enkele van de meest bezochte bezienswaardigheden zijn Bridge Story Bridge van 1940 – en dat is een van de oudste in Australië, China Town, Brisbane City Hall – Stadhuis uit 1930 met de stad History Museum, de Art Gallery “Queensland Gallery of Modern Art ‘en de South Bank Parklands – een groot recreatiegebied aan de rivier met kunstmatige strand , reuzenrad, markt, restaurants en winkels.

Brisbane heeft ook zoölogische – botanische tuin, en een planetarium. De buurt van Sandy stranden van de stad, die is ook een paradijs voor surfers.

De stad van de internationale luchthaven – Brisbane Airport – 20 mijl ten noordoosten van het centrum gelegen.