Autoverhuur Alkmaar

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Alkmaar

Vind goedkope autoverhuur in Alkmaar door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Alkmaar. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Alkmaar

Autohuur Alkmaar
Auto huren Alkmaar

Alkmaar is gelegen ten westen van het Nederland – omlag13 mijl ten oosten van de Noordzeekust, 45 km ten noorden van Amsterdam.De stad heeft 94.000 inwoners, en maakt deel uit van de provincie Noord-Holland.

Alkmaar kreeg de status van stad in 1254, en in het historische centrum zijn er vele oude gebouwen en smalle straatjes, grachten, gezellige cafes, restaurants en winkels.

De stad staat bekend om zijn traditionele wekelijkse kaasmarkt, en wordt vaak aangeduid als “kaasstad”. Men kan ook een bezoek aan een kaasmuseum Alkmaar – waar er exposities van historische artefacten, films over de kaas tradities – en schilderijen.

Een populaire attractie in Alkmaar is biermuseum “De Boom”, gevestigd in een gebouw uit de jaren 1600. Het is eerder brouwen. Een bezoek aan het biermuseum kan ook de aankoop van monsters en de bar heeft bijna 86 bieren om uit te kiezen.

Andere bezienswaardigheden in de stad zijn de stad museum “Stedelijk Museum Alkmaar,” toren “Accijnstoren” uit 1622, de rooms-katholieke St. Laurenskerk uit de jaren 1400, watertoren “Watertoren” van 1900 – dat is 31 meter hoog en ovnsmuseet “Kachel-museum” – waar bezoekers kunnen zien de kachels uit de vroege jaren 1800.Totaal 100 ovens en kachels zijn hier tentoongesteld.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven Schiphol, gelegen 47 km ten zuiden van Alkmaar.