Autoverhuur Annecy

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Annecy

Vind goedkope autoverhuur in Annecy door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Annecy. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Annecy

Autohuur Annecy
Auto huren Annecy

Annecy is gelegen in de Rhône-Alpes regio van Zuidoost-Frankrijk en is een van de belangrijkste stad in de regio Haute-Savoie. De stad heeft ongeveer 50.000 inwoners (2008), gelegen aan de voet van de Alpen – op slechts 33 mijl ten zuiden van Genève in Zwitserland.Thiou rivier stroomt door de stad.

Annecy is prachtig gelegen aan het “Lac d’Annecy” – dat is de tweede grootste meer van Frankrijk, en staat bekend als “de schoonste meer van Europa.”Veel toeristen komen hier voor de badplaats.

Annecy is een kleine, gezellige stad, en heeft een aantal historische gebouwen. Een van de blikvangers van de oude gevangenis “Palais de l’Isle” van de jaren 1200 – die is gelegen in de rivier Thiou. Bezoekers kunnen het gebouw en dergelijke zie de oude gevangenis cellen, de rechtszaal en een kapel hier.

Op een heuvel boven de oude stad kasteel “Château Annecy” middeleeuws – die vandaag de dag een museum voor hedendaagse kunst herbergt.

Een andere populaire toeristische attractie in de stad is de katholieke kathedraal “Cathedrale Saint-Pierre d’Annecy” uit de jaren 1500.

Anders, de stad heeft een aantal parken en groene ruimten aan het meer, en het is relatief dicht bij een verscheidenheid aan ski-en ski-resorts in de Alpen. (De bekende stad Chamonix ligt op slechts 1,5 uur rijden van Annecy).

De stad is ook bekend om zijn jaarlijkse animatie festival.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Annecy Airport – Meythet, op 6 km buiten de stad, en vanaf hier is het uitsluitend lijnvluchten naar Parijs.De belangrijkste internationale luchthaven ” Geneva International Airport “in Zwitserland, op 47 mijl ten noorden van Annecy.