Autoverhuur Athene Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Athene Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Athene Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Athene Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Athene Luchthaven

Autohuur Athene Luchthaven
Auto huren Athene Luchthaven

Athens International Airport – Elefhérios Venizelos (ATH) ligt ongeveer 30 mijl ten oosten van het centrum van Athene, en is een van de 30 drukste luchthavens in Europa.

De luchthaven staat bekend als een van de mooiste en modernste – zowel in termen van architectuur en interieur design. De luchthaven heeft 16,2 miljoen passagiers per jaar (2009), en de luchtvaartmaatschappijen Aegean Airlines en Olympic Air zijn hier gevestigd.

Vanaf de luchthaven van Athene gaat rechtstreeks naar de binnen-en buitenland, met inbegrip van naar de Griekse eilanden, de meeste grote steden in Europa en naar steden als Tel Aviv, Dubai, Beijing en Singapore.

De luchthaven werd geopend in 2001 en heeft twee terminals. Voorzieningen voor reizigers onder meer banken, geldautomaten, een postkantoor, een business center, internettoegang, speelkamer voor de kinderen, open dagen Medisch, Kantoor, apotheken als ook bij korte en lange termijn. Er zijn ook een aantal winkels en kiosken in de terminal, de luchthaven heeft 16 cafes / restaurants / bars. Hotels dichtstbij – Sofitel Athens Airport Hotel – ligt direct tegenover het terminalgebouw.

Vanaf het vliegveld kunt u bus, metro, trein of taxi om naar het centrum van Athene. Daarnaast autoverhuurbedrijven Avis, Budget, Hertz, National en Sixt kantoren op de luchthaven van Athene, als je wilt om een ​​auto te huren.