Autoverhuur Bangkok

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Bangkok

Vind goedkope autoverhuur in Bangkok door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Bangkok. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Bangkok

Autohuur Bangkok
Auto huren Bangkok

Bangkok is de hoofdstad van Thailand, en is gelegen op beide oevers van de Chao Phraya-rivier – ongeveer 40 mijl van waar het uitmondt in de Golf van Thailand. De stad heeft een officiële bevolking van meer dan 8 miljoen (2010), maar door dat er op enig moment een groot aantal niet-geregistreerde werkzoekenden in de regio te ondersteunen, wordt geschat dat van tijd tot tijd kan bijna twee keer het aantal mensen in Groot-zijn Bangkok.

Bangkok is de hoofdstad van Thailand sinds 1782, en de eerste jaren van de stad heette Bang Makok (“plaats van olijfbomen”).Het centrum werd oorspronkelijk omgeven door muren en doorsneden door grachten. Deze zijn voor 2 Wereldoorlog zijn ingevuld, in het kader van de modernisering van de stad. In ruil Bangkok tijdens de laatste decennia uitgegroeid tot een stad met enorme verkeer en problemen van luchtvervuiling. De economische groei is opmerkelijk – en de meeste van de industrie van Thailand is geconcentreerd in en rond de hoofdstad. Speciale industriële zones, waar internationale bedrijven hebben geïnvesteerd en zich gevestigd gemaakt in de landelijke gebieden. Bangkok anders heeft ontwikkeld tot een financieel centrum voor dit deel van Zuidoost-Azië te worden.

Er zijn een aantal spannende attracties in Bangkok – met inbegrip van verschillende grote boeddhistische tempels en pagodes – en bijna 700 kloosters. De meest bekende enkelvoudige attractie is een paleis complex in het oudste deel van de stad, waaronder het Koninklijk Paleis en de boeddhistische tempel Wat Phra Kaew. Deze tempel heeft meer dan 100 gouden torens en mosaikkbekledde – en het werd gebouwd in hetzelfde jaar de stad werd gesticht. Wat Pho, dat is in de buurt, is beroemd om zijn 46 meter lange beeld van de liggende Boeddha. Aan de andere kant van de rivier ligt de prachtige Boeddhistische tempel Wat Arun, die zo oud is als Wat Phra Kaew.

Van alle andere bezienswaardigheden van Bangkok koning Bhumibol fotografisch museum genoemd – net als de meeste beroemde winkelstraat Thailand’s straat “backpackers” – Khao San Road.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Bangkok Suvarnabhumi Airport, gelegen 25 km ten oosten van de hoofdstad.