Autoverhuur Beauvis Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Beauvis Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Beauvis Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Beauvis Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Beauvis Luchthaven

Autohuur Beauvis Luchthaven
Auto huren Beauvis Luchthaven

De internationale luchthaven van Beauvais – Tille Airport (BVA) is gelegen in Noord- Frankrijk – Ongeveer 7 km ten noordoosten van het centrum van de stad Beauvais.De luchthaven heet in het Frans “Aeroport de Paris – Beauvais-Tille,” en bevindt zich 85 km ten noorden van Parijs.

De luchthaven heeft twee terminals en faciliteiten voor bezoekers zijn diverse restaurants en cafes en winkels. Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar de dichtstbijzijnde accommodatie “City Hotel” ligt op slechts 1 km van de terminal gebouwen. Anders is het goed met hotels in Beauvais centrum van de stad.

Beauvais-Tille Airport bedient 2,9 miljoen reizigers in het jaar (2010), en het is in de eerste plaats de low cost maatschappijen die hier vliegt – deels Ryanair en Wizz Air BlueAir. Vanaf het vliegveld zijn er rechtstreekse vluchten naar 50 bestemmingen in 14 landen, waaronder van / naar de luchthaven van Moss Rygge – in Noorwegen.

Om van het vliegveld naar het centrum van Beauvais, kan men met de bus of taxi. Er zijn ook bussen naar de luchthaven, dat direct uit te voeren om Parijs centrum van de stad of naar Disneyland Parijs – die zeer populaire toeristische bestemmingen.

Als u een auto wilt huren in Beauvais, de luchthaven heeft zes autoverhuur kantoren – met inbegrip van de bekende spelers zoals Avis, Europcar, Hertz, National en Sixt.