Autoverhuur Bern

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Bern

Vind goedkope autoverhuur in Bern door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Bern. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Bern

Autohuur Bern
Auto huren Bern

Bern is centraal gelegen in het westelijke deel van Zwitserland, en is het land de hoofdstad.De stad ligt meer dan 500 meter boven de zeespiegel, en de rivier de Aare stroomt door de stad. Bern heeft ongeveer 134.000 inwoners (2011) – en is vooral een belangrijk administratief en commercieel centrum.

Bern werd opgericht in 1191 – en was als zodanigZurich, “gratis nationale stad” in de jaren na 1200.Hoofdstad van de totale federatie Bern Zwitserland is sinds 1848. Toen de stad had een paar jaar eerder had zijn eigen universiteit (1834).

Bern is een prachtige stad, gekenmerkt door een aantal historische gebouwen in een mix van Franse, Duitse en Zwitserse problematische architecturale traditie. Een belangrijke mijlpaal in het stadsbeeld, en een van Bern bezienswaardigheden, is de grote kathedraal Berner Münster, die is begonnen in de jaren 1400.Het wordt beschouwd als de mooiste barokke kerk in Zwitserland. De kathedraal is een van de oudste wijken van de Oude Stad.

Een andere bezienswaardigheid is de toren “Zytglogge”, die werd rond 1200 gebouwd in verband met wat toen de westelijke poort. Het is ook bekend om zijn “figuur spel” en de astronomische klok. Ook twee andere middeleeuwse torens – Kafigturm en Holländerturm – zijn populaire bestemmingen.

Andere historische gebouwen is de Grote Parlement “Bundeshaus” uit 1902 en “Erlacherhof” – gebouwd in 1747 als een prive-woning. Vandaag is het bouwen van huizen, onder andere plaatsen van de gemeenteraad. De stad van de vele bruggen over de rivier de Aare moet ook worden vermeld. De oudste nog bestaande, is “Untertorbrücke” uit 1490’s.

Rond de Altstadt zijn een aantal historische bronnen – een aantal van hen met ontwerpen uit de jaren 1600. Ze zijn uniek – en zijn een belangrijke factor die bijdraagt ​​tot het geheel van het oude gedeelte van Bern is nu op de UNESCO World Heritage List

Anders Bern vele interessante musea te bieden – met inbegrip van “Zentrum Paul Klee” (geopend in 2005) en gewijd aan de wereldberoemde modernistische schilder Paul Klee. De stad heeft ook een eigen Einstein Museum. Albert Einstein woonde in Bern, toen hij zijn beroemde formule E = mc ² in 1905. Einstein Museum maakt deel uit van het grotere Historisch museum van Bern.

Een attractie van een andere soort wordt net ten zuiden van Bern gevonden, met name in de bergen Gurten (864 m). Vanaf hier zijn er een prachtig uitzicht over zowel Bern en in het Jura-gebergte en de Alpen. Op Gurten is zowel hotels, restaurants, uitkijktoren en een speeltuin voor de kinderen. In de winter is er ook een grote verscheidenheid aan ski aanbiedingen hier – en in juli van elk jaar de populaire muziek evenement Gurtenfestival. Gurten is bereikbaar te voet of met de kabelbaan van Gurtenbahn voorstad Wabern.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Bern-Belp Airport, dat ligt op 6 km ten zuidoosten van het centrum van Bern.