Autoverhuur Biarritz

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Biarritz

Vind goedkope autoverhuur in Biarritz door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Biarritz. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Biarritz

Autohuur Biarritz
Auto huren Biarritz

Biarritz is een zeer populaire vakantiebestemming en badplaats in het zuidwesten van Frankrijk de Atlantische kust – met name de Golf van Biskaje.De stad ligt in de regio Aquitaine en behoort tot het Ministerie van Pyrenees-Atlantiques. Biarritz heeft ongeveer 25.000 inwoners (2009), maar als toeristen massaal naar de stad tijdens de zomer, de bevolking aanzienlijk verhoogt.

Biarritz is bekend dat een groot resort met aangenaam klimaat, zandstranden, het bruisende nachtleven met nachtclubs en casino’s, mooie parken en de vele toeristische hotels en huisjes zijn. De stad is ook bekend om zijn uitstekende surfen langs de kust.

Sommige populaire bezienswaardigheden en toeristische attracties in Biarritz zijn strand van de stad “Grand Plage” (die ook de kust en een 73-meter hoge vuurtoren omvat), St. Martin’s Church uit 1100 en zoutwater aquarium “Musee de la Mer” – waar bezoekers kunnen zien zowel haaien en zeehonden.

Het Asian Art Museum “Asiatica – musee d’Art Asiatique” in Biarritz is waarschijnlijk een populaire attractie. Het lijkt Aziatische kunst tentoonstellingen – vooral uit India, China en Tibet.

Op een klif aan de kust staat het standbeeld “Rocher de la Vierge” uit 1864, dat is een wit beeld van “Madonna met kind”.

Biarritz ligt op slechts 18 km van de grens met Spanje, en het is ook een korte afstand tot de steden Bayonne en Anglet.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Biaritz-Anglet-Bayonne Airport, gelegen op slechts 3 km buiten de stad.