Autoverhuur Bratislava Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Bratislava Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Bratislava Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Bratislava Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Bratislava Luchthaven

Autohuur Bratislava Luchthaven
Auto huren Bratislava Luchthaven

Bratislava Airport of Bratislava Milan Rastislav Stefanik Airport (BTS) is 9 mijl ten noordoosten van gelegen Bratislava centrum, is de belangrijkste internationale luchthaven in Slowakije.

De luchthaven werd geopend in 1951 en bedient circa 1,5 miljoen passagiers per jaar (2011). Bratislava Airport heeft drie terminals: A, B en C.

Verschillende luchtvaartmaatschappijen hebben directe vluchten van Bratislava Airport naar ca. 30 bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika – met inbegrip van de Oslo, Parijs, Londen en Milaan.

Tot de faciliteiten van de luchthaven zijn een paar winkels, restaurants en bars, evenals informatiebalie, VIP Lounge, postkantoor, banken, geldautomaten, wisselkantoor, telefooncellen en gratis internet. De luchthaven is goed aangepast voor gehandicapten.

Om van Bratislava Airport naar het centrum van de stad, kan men een taxi nemen of bus. Als u een auto wilt huren in Bratislava, heeft een aantal gerenommeerde autoverhuurmaatschappijen bijeen kantoren op de luchthaven – waaronder Avis, Hertz, Europcar, Sixt en Begroting.