Autoverhuur Bratislava

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Bratislava

Vind goedkope autoverhuur in Bratislava door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Bratislava. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Bratislava

Autohuur Bratislava
Auto huren Bratislava

Bratislava is de hoofdstad en grootste stad van Slowakije, gelegen ten zuidwesten van het land – in de buurt van de grens met zowel Oostenrijk en Hongarije.De stad heeft 430.000 inwoners (2010). Bratislava is de politieke, culturele en economische centrum van het land, en de stad is de zetel van de Slowaakse president en regering.

Bratislava ligt aan beide zijden van de rivier de Donau, en de rivier de haven. De stad staat bekend om zijn wijnbouw en vinificatie – vooral als witte wijnen.

Bratislava heeft een rijk cultureel leven met theaters, opera, musea, kunstgalerijen en concertzalen. De oude stad heeft een grondige renovatie ondergaan en trekt veel toeristen met zijn vele culturele instellingen.

Een van de blikvangers is Kasteel Kasteel van Bratislava (“Bratislavsky hrad”), oorspronkelijk afkomstig uit de 1000’s en is gelegen op een heuvel met uitzicht op de stad. Het huidige kasteel is uit de jaren 1600, en is nu aangepast als een museum.

Andere populaire toeristische attracties in Bratislava zijn de gotische St. Martin’s Cathedral uit de jaren 1200, presidentieel paleis, de Slowaakse Nationale Museum, het Natural History Museum en de Slowaakse National Gallery.

De oude brug “Stary meeste” uit 1890 is ook een belang in Bratislava en de nieuwe brug “Novy Most” uit 1972.

Bratislava organiseert een aantal jaarlijkse evenementen – met inbegrip van internationale muziek-, theater-en filmfestivals.

De stad van de Internationale luchthaven van Bratislava (de heer Stefanik Airport) ligt op 9 mijl ten noordoosten van het centrum gelegen.