Autoverhuur Briançon

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Briançon

Vind goedkope autoverhuur in Briançon door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Briançon. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Briançon

Autohuur Briançon
Auto huren Briançon

Briancon ligt ten zuidoosten van Frankrijk – in de Provence-Alpes-Côte d’Azur – en behoort tot de Haute-Alpes. De stad ligt aan de samenvloeiing van de rivieren Durance en Guisanne – slechts 13 km van de grens met Italië.

Briançon is een klein en mooi gelegen stad in de bergen 1350 meter De stad heeft ongeveer 11.600 inwoners (2009), en is ook een beroemde skigebied voor ski-liefhebbers. De stad is ook bekend als de start-of sluttby voor de race “Tour de France”.

Briançon heeft een heerlijk klimaat met 300 zonnedagen per jaar, en een zeer lage luchtvochtigheid. De stad is al jaren een bekend kuuroord voor de behandeling van aandoeningen van de luchtwegen – met inbegrip van astma.

Een van de toeristische attracties van de stad, werd het fort gebouwd in de jaren 1600, naar het gebied te beschermen tegen Oostenrijk.Dit is opgenomen in de “Vauban vestingen” – en is een UNESCO World Heritage Site. Dezelfde brug “Pont d’Asfeld” uit 1734.

Ook de kerk van Notre-Dame et Saint-Nicolas uit 1718 is een bezoek waard.

Briancon ligt in de buurt van het Ecrins National Park, en van het dorp Chantemerle (6 km ten noordwesten van Briançon), kan men de kabelbaan nemen naar de berg “Prorel” – dat is 2566 m Vanaf hier heeft men een prachtig uitzicht op het skigebied “Serre Chevalier.”

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is luchthaven van Turijn in Italië, gelegen 121 km ten noordoosten van Briançon.Anders luchthaven van Grenoble 156 km ten noordwesten van Briançon.