Autoverhuur Brugge

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Brugge

Vind goedkope autoverhuur in Brugge door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Brugge. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Brugge

Autohuur Brugge
Auto huren Brugge

Brugge (120.000 inwoners in 2011) bevindt zich in het noordwesten van België, en is de hoofdstad van de provincie West-Vlaanderen.De stad ligt op 15 km van de Noordzee, en het kanaal verbinding met de kustplaatsen Zeebrugge en Oostende en de haven van de stad Gent.

Brugge werd al opgericht in het jaar 865, en heeft vele middeleeuwse gebouwen. De stad heeft grote toerisme en staat bekend om zijn schilderachtige, historische centrum van de stad – dat is ook een UNESCO World Heritage Site. In de verdedigingswerken van de oude stad, geplaveide straten, grote pleinen, grachten en muren. Hier kunt u ook een bezoek aan een aantal attracties – waaronder Gotische St. Sauveur kathedraal (gebouwd tussen 1200/00’s) kerk “Onze-Lieve-Vrouwekerk” – De wortels gaan terug til1200 eeuw.Binnen in de kerk het standbeeld van de “Madonna met Kind” gecreëerd door Michelangelo in 1500.

Brugge is anders een rijke culturele scene met kunst musea en theaters, en is ook bekend om zijn vele jaarlijkse festivals – waaronder bier festival en filmfestival. In 2002 werd de stad uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van Europa.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Brussels Airport – Zaventem, dat zich 109 mijl ten zuidoosten van Brugge.Met de auto duurt het ongeveer 1 uur rijden van de luchthaven van Brussel naar Brugge.