Autoverhuur België

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren België

Vind goedkope autoverhuur in België door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in België. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

België

Autohuur België
Auto huren België

België ligt in West-Europa, en is een van de kleinste en meest dichtbevolkte Europa landen. België heeft ongeveer 11 miljoen inwoners (2011), en grenst in het noorden door Nederland, in het oosten van Duitsland en Luxemburg in het zuiden en het westen aan Frankrijk en in het westen aan de Noordzee.Van het land officiële taal is Vlaams, Frans en Duits.

Brussel is de hoofdstad van België en is centraal gelegen in het land.Brussel is een kosmopolitische en multiculturele stad met ongeveer 150.000 inwoners (2010). Indien wordt geschat agglomeratie wordt de populatie met circa 1, 8 miljoen Brussel is de politieke, economische en culturele centrum van België, en trekt toeristen en zakelijke reizigers het hele jaar door.

Geografisch is België verdeeld in drie gebieden: een laagland, een heuvelachtig gebied en een hooggelegen gebied met een aantal bergen. De kust bestaat uit vlakten met een aantal vissershavens en badplaatsen – met inbegrip van Oostende, waar ook een veerverbinding naar de stad Ramsgate Engeland.

België is misschien het best bekend om zijn hoofdstad, waar de belangrijkste organisaties in de Europese samenwerking dat de EU en de NAVO haar zetel heeft, maar het land is ook bekend om zijn toeristische attracties van kunst, cultuur en geschiedenis. Meest historische steden van België die grote architectuur kan aanbieden zijn Antwerpen, Brugge, Brussel, Gesnt, Leuven en Mechelen.

De belangrijkste luchthaven van België is Brussels International Airport, gelegen 13 km ten noordoosten van de hoofdstad.Ook Brussels South Charleroi Airport heeft internationale vluchten, en dit is 46 km ten zuiden van Brussel.