Autoverhuur Luik

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur België
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Luik

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Luik

Vind goedkope autoverhuur in Luik door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Luik. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Luik

Autohuur Luik
Auto huren Luik

De stad Luik in het oosten van België, en is de administratieve hoofdstad van de provincie, die de naam van Luik heeft.De stad ligt in het Franstalige Waalse Gewest aan de rivier de Maas en heeft ongeveer 200.000 inwoners (2010). Vanuit Luik is een korte afstand van zowel Nederland en Duitsland.

Luik is de grootste en belangrijkste stad in de regio, en is ook een economisch en cultureel centrum. Daarnaast Luik een belangrijk verkeersknooppunt met weg toegang tot de grote steden, zowel in als buiten België.

Luik heeft een universiteit, opgericht in 1817, theater, opera en musea. Het stadsbeeld wordt gekenmerkt door zowel oude en nieuwe architectuur, en een aantal van de meest populaire historische bezienswaardigheden zijn onder andere St. Paul’s Cathedral uit de jaren 1200, St. Denis kerk uit 900s en elegante stadhuis uit 1714.

Een bezoek aan het museum, een voorbeeld zie werken van Picasso, Gauguin, Monet en Chagall. Andere bezienswaardigheden in Luik, die een bezoek waard is het Science Museum en het Natural History Museum.

Luik is ook bekend om zijn bruisende nachtleven, de uitstekende mogelijkheden om te winkelen, evenals hun jaarlijkse festivals.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Brussels Airport – Zaventem, gelegen 98 km ten noordwesten van Luik.Ook Brussels Airport – Charleroi kan zijn.Deze luchthaven, die voornamelijk wordt gebruikt door low-cost carriers, is 93 km ten zuidwesten van Luik.