Autoverhuur Tournai

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Tournai

Vind goedkope autoverhuur in Tournai door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Tournai. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Tournai

Autohuur Tournai
Auto huren Tournai

Doornik is zowel een stad en een Franstalige gemeente van België op 85 kilometer ten zuidwesten van Brussel en ligt op de grens met Frankrijk.De bevolking van de stad is 69 751 (2012) inwoners. De lokale taal heet Tournaisien.

Doornik is met Tongeren is de oudste stad van België.Het speelde een zeer belangrijke historische, economische en culturele rol in Vlaanderen in de Middeleeuwen. Ook vandaag speelt het een belangrijke culturele rol in België, en zijn geschiedenis trekt veel bezoekers. Elke tweede zondag in September hield een processie die is elk jaar gehouden sinds 1092, behalve in 1566. Doornik is een museum van de beeldende kunst met grote collecties, hier zijn de werken van Van Gogh en Rubens.

Een van de meest beroemde historische gebouwen is oudste klok van België toren werd begonnen in 1188. Kathedraal Notre-Dame van Doornik uit twaalf eeuw is een indrukwekkend gebouw van de Romaanse en Gotische architectuur staat bekend om haar vijf klokkentorens. Kathedraal van Doornik is een van de mooiste religieuze monumenten in de westerse wereld met zijn zilver en koper ornamenten. Beide UNESCO licentie.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is in Rijsel, ongeveer 25 mijl van Doornik.Brussels Airport is 81 km afstand en er zijn twee rechtstreekse treinen vanuit Brussel per uur.