Autoverhuur Namur

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Namur

Vind goedkope autoverhuur in Namur door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Namur. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Namur

Autohuur Namur
Auto huren Namur

Namen (Nameur in het Waals, Namen in het Nederlands) is de belangrijkste stad in de Belgische regio Wallonië en is gevestigd in het land waar de Samber en Maas voldoet aan 60 km van Brussel.Namen is ook de naam van de provincie stad is binnen De stad heeft 109.765 inwoners (2011) De officiële taal is Frans en het lokale dialect genaamd Valon.

Namen is een stad van geschiedenis lang geleden en heeft veel interessante gebouwen, zoals de barokke Saint Aubain kathedraal. De belangrijkste bezienswaardigheid is het kasteel omgeven door muren gelegen op een heuvel in de oude stad, “citadel”. Het is een van de belangrijkste bewaarde vestingen in Europa. Een andere attractie is de prachtige tuinen van het kasteel Château d’Annevoie bezoeken net buiten de stad. Het was een strategisch belangrijk punt toen de Duitsers binnenvielen België in 1914 een Wereldoorlog, en ook te lijden zwaar tijdens de 2e Wereldoorlog.

Het toeristische seizoen opent de derde zaterdag in april met “folk dagen.” Een belangrijke gebeurtenis is het eind september de Waalse festival. Naast de traditionele eten en drinken zijn een aantal culturele evenementen, tentoonstellingen, concerten en zelfs sportieve activiteiten. Zo weinig te doen herleven en te houden oude tradities in leven in de regio. Rond Pasen, hield een grote bierfestival.

Namen Suarlee Airport is een regionale luchthaven in België, ongeveer 8 mijl ten noorden van Namen gelegen.