Autoverhuur Mons

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur België
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Mons

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Mons

Vind goedkope autoverhuur in Mons door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Mons. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Mons

Autohuur Mons
Auto huren Mons

Bergen is een stad en een gemeente in de Belgische provincie Henegouwen. De stad beschikt over 92 523 inwoners (2011).Het ligt vlakbij de grens met Frankrijk en minder dan een uur met de trein vanuit Brussel.Bevolking spreekt Frans.

Bergen staat bekend om de culturele hoofdstad van Wallonië, en in 2015, Bergen gekozen om Culturele Hoofdstad van Europa te zijn. Het jaar zal omvatten gevierd met een grote tentoonstelling van Van Gogh Art Museum in BAM. Van Gogh woonde in Bergen meer dan een jaar, en een van de attracties is een bezoek aan het huis waar hij woonde. Een ander museum een ​​bezoek waard is het Museum of Modern Art, MAC’s – Musee des Arts Con-tempo regent, gelegen in een oud fabrieksgebouw net buiten de stad. Rond Bergen was ooit een belangrijk gebied voor de mijnbouw.

Elk jaar, hield een beroemde middeleeuwse festival in Bergen, De Ducasse de Mons of Doudou zoals dat heet. Het begint achtenvijftig dagen na Pasen. Bergen staat bekend om haar prachtige gebouwen en monumenten, zoals het stadhuis in gotische stijl uit de jaren 1500. Oude stad is zeer aantrekkelijk met romantische smalle straatjes geconcentreerd rond de Plaza Mayor.

Bergen is een stad die bood onderdak aan vele belangrijke historische gebeurtenissen. Het was hier dat de Britten hun eerste wedstrijd had onder 1 Wereld 23 en 24 augustus 1914. Ze moesten plaats maken voor de Duitsers.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Brussels South Charleroi Airport ligt 47 km van Mons.