Autoverhuur Antwerpen

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Antwerpen

Vind goedkope autoverhuur in Antwerpen door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Antwerpen. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Antwerpen

Autohuur Antwerpen
Auto huren Antwerpen

Antwerpen ligt in het noorden van België vlakbij de grens met de Nederland, en is de hoofdstad van de staat van Vlaanderen.Antwerpen is de grootste haven van het land, is gelegen aan de rivier de Schelde – 88 km ten zuidoosten van de Noordzee. De stad heeft 480.000 inwoners (2010), en is een belangrijk verkeersknooppunt. Antwerpen is ook de belangrijkste handelspartners van België centrum.

Antwerpen is het centrum van de Vlaamse kunst en cultuur, en heeft een aantal toeristische attracties. Een van de meest bezochte moet gotische kathedraal “Onze-Lieve-Vrouwekathedraal” wordt genoemd, dat is een UNESCO World Heritage Site. De kathedraal werd gebouwd tussen 1352 – 1521 en heeft een 123-meter hoge klokkentoren. Andere bezienswaardigheden zijn Renaissance Hall van 1565, Plantijn-Moretus Museum – en dat was een van de grootste drukkerij bedrijven in Europa in de jaren 1500, Rubens – waar de Vlaamse schilder Peter Paul Rubens woonde en werkte, alsmede de resten van het middeleeuwse kasteel Steen, die een sjøfarstsmuseum huizen.

Daarnaast Antwerpen heeft een dierentuin, diverse kastelen, theaters, opera en kunstgalerijen.

De dichtstbijzijnde grote internationale luchthaven is Brussels Airport – Zaventem, gelegen 44 km ten zuiden van Antwerpen.Er is ook een kleinere luchthaven in de buurt van de stad – Luchthaven Antwerpen – 9 mijl ten zuiden van het centrum gelegen. Vanaf hier zijn er directe vluchten naar Londen en Manchester in Engeland.