Autoverhuur Buchs

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Buchs

Vind goedkope autoverhuur in Buchs door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Buchs. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Buchs

Autohuur Buchs
Auto huren Buchs

Buchs gelegen in het noordoosten van Zwitserland, en is een kleine stad en gemeente in de Wahlkreis (kiesdistrict) Werdenberg.De stad is gelegen in het kanton St. Gallen – op de grens met Liechtenstein (per stad Schaan).De gemeente heeft ca.. 11.500 inwoners (2010), en bestaat – naast Buchs – van steden en Rafi Burgerau.

Het Buchs kan bieden op het gebied van sport, met name de prachtige natuur – en is een goede uitvalsbasis voor de verkenning van Sankt Gallen kanton Alpenlandschap. Anders, het gebied rond het kasteel “Schloss Werdenberg” genoemd. Dit is een soort van “gewone” tussen Buchs en de naburige gemeente Grabs. Het kasteel is een schaars mijl van Buchs centrum, waar men kan er wandelen in 10 minuten. Schloss Werdenberg werd gebouwd in de jaren na 1200 en is geclassificeerd als onderdeel van de officiële Zwitserse erfgoed. Het kasteel, dat is functioneert als een fort, heeft vele eigenaren door de eeuwen heen, en is ook genoppbygget na een verwoestende brand in 1695.

Vandaag de dag, het Schloss Werdenberg een staat historisch museum, en een inzameling van wapens. Daarnaast zullen er regelmatig concerten.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is St. Gallen Airport, dat is ongeveer. 48 km ten noorden van Buchs.