Autoverhuur Bydgoszcz

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Bydgoszcz

Vind goedkope autoverhuur in Bydgoszcz door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Bydgoszcz. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Bydgoszcz

Autohuur Bydgoszcz
Auto huren Bydgoszcz

Bydgoszcz is een stad gelegen in het noorden van Polen, op Brda en Vistula rivier.Het heeft een bevolking van 363.926 (2011) inwoners. De stad werd opgenomen als stad in 1346 door Casimir III de Grote.

Bydgoszcz is een belangrijk cultureel centrum in het land, vooral voor muziek. De eerste muziekschool werd opgericht in Bydgoszcz in 1904, en sinds 1974 de stad heeft een prestigieuze muziekschool. Filharmonia Pomorska is een van de beste concertzalen voor klassieke muziek in Europa, mede door de uitstekende akoestiek. Opera Nova is een nieuwe opera gebouw, en elk jaar organiseert een opera festival hier. Traditie van het theater dateert uit de jaren 1600 toen jezuïetenschool zijn eigen theater gebouwd.

Bydgoszcz is ook een belangrijke plaats voor de hedendaagse Europese cultuur en culturele Mozg (ook wel de hersenen), zowel de opnamestudio, galerie en concertzaal. Met name veel jazzconcerten.

De stad trekt niet alleen cultuur, maar is een belangrijk industrieel en commercieel centrum met veel internationale bedrijven zoals Coca Cola, chemische en elektronica-industrie, machines en voedingsmiddelen. In de stad zijn er 38 banken vertegenwoordigd zijn via een netwerk van 116 kantoren. Het is ook een belangrijke haven.

Hier is het grootste park van Polen, en het is geweldig om te gaan beiden op rivierboot excursie en wandelen langs de rivier Brda. Het heeft een oppervlakte genaamd “Venezecia vanwege de vele kanalen. Bydgoszcz heeft ook vele historische gebouwen, de oudste, Sint Maarten en Nicolaus Kerk, uit de late 1400’s.

Bydgoszcz Ignacy Jan Paderewski Airport ligt op 3,5 km van het stadscentrum.