Autoverhuur Canberra

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Canberra

Vind goedkope autoverhuur in Canberra door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Canberra. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Canberra

Autohuur Canberra
Auto huren Canberra

Canberra is de hoofdstad van Australië.Met een bevolking van 367.752 inwoners (2012) is het grootste binnenlandse Australië. Het is gelegen in het zuidoosten van het continent, 281 km ten zuidwesten van Sydney en op 650 kilometer ten noordoosten van Melbourne.

Canberra werd aangewezen de nationale hoofdstad in 1908 als een compromis tussen Sydney en Melbourne is Australië de twee grootste steden. Het verschilt van andere Australische steden, omdat het werd gebouwd vanaf nul als een geplande stad. De bouw werd gestart in 1913 door Chicago architecten Walter Burley Griffin en Marion Mahony Griffin.Canberra heeft de laagste werkloosheid in Australië sinds dat is waar de meeste openbare instellingen gevestigd zijn. De gemiddelde leeftijd is ook lager dan elders in Australië, en de economie is zeer goed en stabiel. Hoewel Canberra heeft ook vele bezienswaardigheden en een goed nachtleven, is het gebruikelijk om naar Sydney te gaan in het weekend.

Het ontwerp van de stad werd getroffen door Haveby beweging en beschikt over grote gebieden van de natuurlijke vegetatie en parken. Hierdoor genoemd Canberra bus kapitaal. Canberra ligt niet ver van de Namadgi National Park en Tidbinbilla Nature Reserve. Het is beroemd om zijn bloemen weergave van half september tot begin oktober, waarbij meer dan een miljoen bloemen zijn aan de Australische lente te vieren. Sinds het zuiden in Australië, de vier seizoenen.

Canberra International Airport ligt 8 km ten noordwesten van de stad. De meeste internationale vluchten gaan via Sydne of Melbourne.