Autoverhuur Chur

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Chur

Vind goedkope autoverhuur in Chur door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Chur. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Chur

Autohuur Chur
Auto huren Chur

Chur (Reto-Romaans: Cuir) in het oosten van Zwitserland, en is de hoofdstad van het Zwitserse kanton Graubünden.De stad ligt op ongeveer 600 meter hoogte Alpenrhein vallei, vlak bij de rivier de Rijn. Chur heeft ongeveer 33.000 inwoners (2010), waarvan de meeste Duitstalige. De minderheid spreken Reto-Romaans.

Chur is de oudste stad van Zwitserland, en was een periode rond de geboorte van Christus de Romeinse provinciehoofdstad, en heeft dus een lange geschiedenis te laten zien. Door zijn strategische ligging aan de ingang van de vier bergpassen, had Chur eeuwenlang een belangrijke positie als “wachter” over bergpassen naar Italië.In de afgelopen tijd, deze geografische locatie had grote betekenis voor de ontwikkeling van Chur als toerist.

Chur heeft een zeer mooie Altstadt (“Oude Stad”) om te pronken, met inbegrip van een aantal goed geconserveerde huizen. Anders zijn er verschillende prachtige kerken die het stadsbeeld domineren – vooral de indrukwekkende kathedraal St. Maria Himmelfahrt uit 1100 (met een zeldzame verzameling van kunstschatten). Maar de kerken St. Lucius en St. Martin kan goed het vermelden waard zijn.

Onder de vele andere attracties in Chur, vinden we het bisschoppelijk paleis en de regering paleis, beide uit de jaren 1700.

Een aantal van de musea van de stad zijn ook populaire toeristische attracties – bijvoorbeeld Bündner Kunstmuseum, Bündner Natuurmuseum en Ratisches Museum. Dit laatste is een prive-culturele instelling Reto-Romaans geschiedenis en cultuur.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Samedan Airport in St. Moritz, gelegen op ongeveer 45 mijl ten zuidoosten van Chur.