Autoverhuur Cognac

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Cognac

Vind goedkope autoverhuur in Cognac door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Cognac. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Cognac

Autohuur Cognac
Auto huren Cognac

Cognac is gelegen ten zuid-westen van Frankrijk op carente rivier, 97 km ten noorden van Bordeaux.De stad heeft 21.900 inwoners (2002). De stad is het centrale punt voor de productie en export van cognac. Men kan een bezoek aan de “Musee des Arts du Cognac” – een modern, interactief museum dat de geschiedenis en de manier waarop cognac wordt geproduceerd toont.Daarnaast kan men een bezoek aan de wijngaarden in het gebied, brandewijn kelders en stokerijen.Een koninklijk kasteel “Château de Cognac”, is bijna 1000 jaar oud en werd oorspronkelijk gebouwd als een fort.In het jaar 1450 zekere graaf Jean de Valois besloten om de bouw van zijn woonplaats te maken, dan werd het kasteel omgebouwd tot een kasteel. Vandaag het heeft een actieve cognac productie, en het kasteel heeft kelder met mogelijkheden om te proeven cognac.Het kasteel heeft een unieke locatie en ontwerp en is echt een bezoek waard.

Andere toeristische attracties zijn onder andere de oude binnenstad (Le vieux Cognac), een gebied met vele mooie oude vakwerkhuizen. Deze werden gebouwd tussen 1500 – en 1800.De oude stad heeft smalle straatjes en bijzondere boetiekjes. Het kan ook worden opgemerkt dat toeristen vaak een boot te huren in Cognac op de prachtige rivier de carente ervaren.