Autoverhuur Deventer

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Deventer

Vind goedkope autoverhuur in Deventer door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Deventer. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Deventer

Autohuur Deventer
Auto huren Deventer

Deventer in het oosten van het Nederland, en heeft ongeveer.99.000 inwoners (2011). De stad is gelegen aan de oostkant van de rivier de IJssel in de provincie Overijssel.

Deventer is misschien het best bekend om zijn productie van honing cake, die hebben plaatsgevonden in deze stad meer dan 500 jaar.

Anders, de stad heeft een bruisende rivierhaven en een mooie historische stad met veel oude gebouwen. De oude stad heeft ook een groot plein met een fontein uit 1898.

Een van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad zijn de kerk “Grote Kerk” of “Lebuinus Kerk” die voor het eerst werd gebouwd in de 1000’s. De kerk is een UNESCO World Heritage Site. De huidige kerk is uit 1528.

Andere toeristische attracties zijn onder andere Deventer Hall van de jaren na 1200, het laat-gotische gebouw “Waag ‘uit 1528, het Speelgoedmuseum – waar beide zijn exposities van historische speelgoed en activiteiten voor kinderen en de kunstgalerij” Kunstlab “- met tentoonstellingen van hedendaagse kunst.

In de stad historisch museum in Deventer is in het gebouw “Waag” op het plein, waar bezoekers kunnen zien exposities van archeologische vondsten, schilderijen, zilverwerk en een model van de stad.

Het is ook geweldig winkelen in Deventer met kleine winkeltjes en grote winkelcentra.

De stad organiseert ook een aantal jaarlijkse festivals, waar Book Festival en outdoor festival is een van de meest populaire.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven Schiphol, gelegen 117 km ten westen van Deventer.