Autoverhuur Dortmund

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Dortmund

Vind goedkope autoverhuur in Dortmund door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Dortmund. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Dortmund

Autohuur Dortmund
Auto huren Dortmund

Dortmund ligt ten westen van Duitsland – in de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen – met name in het oostelijk deel van het Ruhrgebied.De stad heeft iets minder dan 600.000 inwoners (2010), en is de grootste haven van Europa kanaal. Dortmund-Ems-kanaal is de “hoofdader”.

Dortmund werd voor het eerst genoemd in schriftelijke bronnen in het jaar 880 Het wordt dan aangeduid als een belangrijke trading – en later in de Middeleeuwen Dortmund belangrijk lid van de Hanze. Naast het feit dat een belangrijke industriële stad (met bijzondere nadruk op elektrische productie) Dortmund staat bekend om zijn vele brouwerij.

Dortmund werd zwaar beschadigd door geallieerde bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar een aantal van de meest belangrijke historische gebouwen zijn vervolgens herbouwd. Dit omvat de Don 1200 Century kerken Reinoldikirche en Mariakirche.

Na 2 Wereldoorlog is opgenomen een aantal monumentale gebouwen, waaronder Opernhaus van 1958 Westfalen Halle in 1952, een van de grootste conventie van Europa. Een beroemde bezienswaardigheid in Bonn is anders televisietoren Florianturm. Voetbal verslaafden zal waarschijnlijk arena “Signal Iduna Park” een bezoek – huis van de beroemde voetbalteam Borussia Dortmund.

Dortmund is ook bekend om zijn vele grote parken, een van de grootste – Westfalen Park – heeft een oppervlakte van 700 hele tijd. De stad van de botanische tuin is ook een populaire toeristische attractie, net als de dierentuin.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Dortmund Airport, gelegen 14 km ten oosten van het centrum.