Autoverhuur Dundee

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Dundee

Vind goedkope autoverhuur in Dundee door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Dundee. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Dundee

Autohuur Dundee
Auto huren Dundee

Dundee is Schotland’s 4. grootste stad heeft 142.000 inwoners (2010).De stad is gelegen aan de oostkust van de baai “Firth of Tay”, dat deel uitmaakt van de Noordzee.

De stad van de hoogste punt is “Dundee Law” – een voormalige vulkaan – gelegen 174 m

Dundee kreeg de status van stad in 1889, en is bekend als de “City of Discovery” – als gevolg van verschillende wetenschappelijke activiteiten die hebben hier plaatsgevonden. Het schip RRS Discovery – die werd gebruikt voor poolexpedities in de periode 1901 – 1904 werden hier gebouwd.

Dundee is een belangrijke haven-en industriestad en een regionaal centrum voor werkgelegenheid, onderwijs en commercie. Het heeft een universiteit, opgericht in 1881.

Enkele van de meest populaire toeristische attracties zijn onder andere St. Mary’s Tower – oorspronkelijk uit de jaren 1500, het stadhuis uit 1734, de Art Gallery “Eduardo Alessandro Studios” en “McManus Galleries” – gevestigd in een gebouw uit de jaren 1800 – en heeft een grote collectie van kunst en artefacten van stadsgeschiedenis.Er is ook een archeologische afdeling en een natuurlijke historie afdeling.

Dundee heeft ook een prachtige botanische tuin, en stadspark “Camp omlaag Park” – waar u ook een bezoek brengen een mini-dierentuin.

Mills Observatory is ook een bezoek waard. Het observatorium is gelegen op een heuvel met uitzicht op de stad en is open voor het publiek. Een toeristische attractie voor het hele gezin is ook de populaire science-Renaissance museum “Sensation Dundee” – met spannende, interactieve opstellingen.

Luchthaven van de stad – Dundee Airport – Gelegen op 4 mijl ten westen van het centrum.De dichtstbijzijnde grote internationale luchthaven is de luchthaven van Edinburgh, gelegen 88 km ten zuidwesten van Dundee.