Autoverhuur Eindhoven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Eindhoven

Vind goedkope autoverhuur in Eindhoven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Eindhoven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Eindhoven

Autohuur Eindhoven
Auto huren Eindhoven

Eindhoven ligt ten zuidoosten van het Nederland, en is de belangrijkste stad in de provincie Noord-Brabant.De stad ligt aan de rivier de Dommel, en heeft 216.000 inwoners (2011). Eindhoven is dus Nederlands 5e grootste stad.

Eindhoven is een belangrijk spoorwegknooppunt en is ook een commercieel en cultureel centrum voor de regio. Van de beroemdste gebouwen van de stad zijn toren “Ze Admirat”, die 105 meter meet. Ook toekomstige gebouw “Evoluon” uit 1966 is een mijlpaal. Evoluon heeft de vorm van een UFO, en vandaag de dag dienst als congrescentrum.

Andere populaire toeristische attracties zijn onder andere Eindhoven Art Museum “Van Abbe Museum” – waar u kunt zien werken van Picasso, Chagall, Kandinsky en anderen, MU Art Space – museum met de nadruk op beeldende kunst, vormgeving en pop-art, DAF Museum – klasse tentoonstellingen van auto’s, vrachtwagens en bussen geproduceerd door de autofabriek Van Doorn van 1928 tot vandaag en het eerste licht van Philips bulb fabriek uit 1891 – die nu het museum.

De historische openluchtmuseum Eindhoven is ook een bezoek waard. Hier zie je de wederopbouw van een dorp als het eruit zag in de IJzertijd en meer te weten komen over hoe mensen in de regio Brabant leefde in de Middeleeuwen.

Luchthaven van de stad, Eindhoven Airport, 7 mijl ten noordwesten van het centrum gelegen.