Autoverhuur Espoo

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Espoo

Vind goedkope autoverhuur in Espoo door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Espoo. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Espoo

Autohuur Espoo
Auto huren Espoo

Espoo (Zweeds: Espoo) is een tweetalige stad Finland.Het ligt aan de Golf, in het bijzonder in de provincie Uusimaa – net ten noorden van de hoofdstad Helsinki. Van 250.000 inwoners van de stad (2011) is 85% Fins-sprekende en het Zweedse taal.

Er zijn mensen in Espoo voor ongeveer 9000 jaar – terwijl bydannelsen waarschijnlijk voort uit de 1100S.

Espoo heeft geen geconcentreerde centrum, maar bestaat uit verschillende centra verspreid over een groter gebied. Veel Finse bedrijven hebben hun hoofdkantoor in Espoo, de beroemde mobiele telefoon bedrijf Nokia.

Een van de meest populaire bezienswaardigheden in Espoo, is Noux (Nuuksion) Nationaal Park, 10 mijl ten noorden van het centrum gelegen. Het werd opgericht in 1994 en heeft een oppervlakte van 45 km2. Anders Espoo Cathedral genoemd. Het is een mooie kruiskerk, waar de oudste delen zijn uit de late 1400’s. Een goed bezochte attractie is ook de zogenaamde WeeGee huis in de stad Hagalund. Hier is de hele 5 musea (waaronder Espoo Museum of Modern Art), een galerie, cafe en de museumwinkel. Het gebouw staat voor de Finse constructivisme, en is dus beschermd. Showrooms in WeeGee huis beslaat de gehele 5000 m2.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Helsinki-Vantaa (Helsinki-Vantaa) International Airport, gelegen 25 km ten noordoosten van Espoo.