Autoverhuur Gdynia

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur Polen
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Gdynia

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Gdynia

Vind goedkope autoverhuur in Gdynia door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Gdynia. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Gdynia

Autohuur Gdynia
Auto huren Gdynia

Gdynia is een stad in het noorden van Polen die is gelegen 20 km ten noordwesten van Gdansk door Dantzig.De stad heeft een bevolking van 249.139 (2011) inwoners.

De steden Gdynia, Gdansk en Sopot (bekend spa) genaamd “triple stad”, omdat ze bijna overlappen en zijn samen goed voor een bevolking van een miljoen mensen. Gdynia is een van de belangrijkste havens van Polen en scheepvaart en de visverwerking is een belangrijk onderdeel van de economie

Tot 1924 werd de Gdynia een vissersdorp, maar als het werd gebouwd tot havenby na het Verdrag van Versailles en voor een periode was enige haven van Polen en marinebasis. Het werd onderworpen aan zeer ernstige schade tijdens de 2 Wereldoorlog.

Het ligt dicht bij de zee met zwemmen en varen zijn Gdynia belangrijke attractie. Het heeft een grote zeilboten in de haven, en de zomermaanden zijn er diverse zeilen en regatta wedstrijden. Elk jaar in juni gehouden mariene festival dat vele internationale toeristen trekt. De Poolse Maritiem Museum in Gdansk, 20 km verder naar het zuiden.Er zijn verschillende toeristische bureaus die duiktrips en cursussen te organiseren, expedities naar het wrak in de Golf, visreizen en cursussen in het besturen van een motorboot. De hoofdstraat Świętojańska is een goede plek om te winkelen, evenals het winkelcentrum Batory.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Gdansk Lech Walesa Airport, 26 kilometer ten zuidwesten van de stad Gdynia.